En röd tråd...

Läste precis mitt förra inlägg.. Fanns inte mycket till "röd tråd" i det inlägget.
Vad drack jag då..? Jag tar vad jag tog för en timme sedan!

Våren är här!

Nu är våren här! Jag har fått på sommardäcken! Jag har haft lite obalans på vinterdäcken, så de är dubbla glädje att glida fram med sommar pupporna!
Jag kommer att sätta mig i bilen imorgon för färd mot Vänersborg och hockey över påsken. Vi har lyckats få ihop ett skapligt lag med de vi har i vanliga fall plus några spelare utifrån. Vassa!
Natten kommer att gå till att förbereda lite omkring aktiviteter, packa etc. Plus till att jobba lite med Planet Hockey några dagar framåt... Sova gör vi... i September.... 2018... Känner att jag har för många bra dagar och nätter att utnyttja innan dess...
Jag ska börja ta fler foton som kommer att dyka upp här!
Peace out!

Avsluta veckan på topp?

Känns som jag mår som jag förtjänar idag... Puh! Det blev en sväng in till stan och söder igår med Fredson och Crippa för en bägare eller två. Skönt dock att jag hann med sista tåget så man fick vakna i sin egen säng i morse.
Idag stängs Bålstas största kylskåp ner för denna säsong. Junnarna som jag coachar har dock en sista cup kvar att åka på innan trunken ställs ner i förrådet. Vänersborg 1-3 april. Ska bli kul då vi ser ut att få ihop ett skapligt lag.
Jag får återkomma senare... Ska gå och lägga mig i soffan och dregla ett tag till...

I Bajen land...

Nya projekt på gång... En liten "side kick". Jag har haft möte Hammarby Fotboll under dagen, inga tränarjobb men lite andra uppdrag på "g".
More to come...


Lördags bowling i bilder...

Sabbe, Lilla O och Micha...
Michan in action!
Och segrare vart "Lilla O"!!!

Gala igår kväll

De blev inget Guldkompass till oss på Puls. Årets företag vart istället Christer Nöjd AB. Kul för dom! Ja de var kanske rättvist.
Det blev dock en gaska trevlig kväll, lite stel kanske men ändå. Sofia Wistam höll i kalaset på scen och Calle Kristiansson höll i underhållningen till en början. Sedan körde ett lokalt coverband "nattklubben". Sofia var het i sin "discoboll klänning" medans Calle körde låtar på scen sittandes på en pall och gura. Han var skön!
Jag kastade in handuken vid halv två tiden och hade då fortfarande slipsen runt halsen, till skillnad från många andra som körde Rambo style  med sin...
Nu sitter jag och dricker kaffe och lyssnar på HIM. Skön dag. Snart kommer syrrans tre tjejer o vi ska iväg och bowla. Ska jag låta dom vinna? Ja vi får se...
Några bilder från igår som jag knäppte plus en jag snott.

En intensiv helg

Har hittat mig ner i soffan igen efter dagens träningspass. Ser Troja på TV6 för 70-18 gången, men den är okey ändå.
Ser fram emot helgens bravader. Freda blir det gala med jobbet. Guldkompasser ska delas ut, och Puls är nominerade under kategorin "Årets Företag". Kul!
Så de blir till att dra på sig kostymen och slipsen, för här vankas Galley. De ska vara en bra skiva enligt de som var med förra året. De är slutsålt i år med.
Lördag har jag tagit på mig att vara barnvakt då Syrran, Janne, mor och far ska på show inne i stan. Så de blir en heldag för de tre tjejerna med morbror. Undra vad vi ska hitta på?
Söndag blir det hockey på schemat. Vi gick till Final i Uppland serie med Junnarna och kommer att spela finalmatchen i Märsta söndag kväll. Innan det blir de ett lätt ispass på förmiddagen för att känna att allt är på plats. Sedan lite mat, o kolla antingen A-laget eller U-16 SM-slutspel (spelas i Märsta innan oss) innan vi kör över Gimo.
Så ska en helg se ut!

Skapande dag

Dagen går i skapandes tecken. Ska ut på ett jobb snart med ett företag som ska få ge sig på isskulpturer.  Eller rättare sagt ett isblock och sedan ska de skapa. En soft aktivitet för min del, då jag startar igång dem och sen bara går runt och ger råd uppmuntrande kommentarer.
På kvällen blir det skapa hockeyspelare som vanligt en måndag kväll. Eller skapa och skapa... Kanske ska börja använda det ordet istället för att "träna" dem... Ska testa ikväll...

På spåret

Jag är stort fan av "På spåret". Ser ofta och även sista avsnittet på SVT play igår (råkade missa Melodifestivalen på grund av det...). Sjukt spännande avslutning! O jag hade faktiskt bra koll på frågorna själv denna gång.
Så skönt att min nya idol Johanna Koljonen gick och vann tillsammans med Marcus Birro.
Förövrigt 5 puckar till Luuk/Lindsröm oxå. Kan ju inte bli fel.

Små piss... o lite offside

Hade sett fram emot en söndag förmiddag framför tvn och F1 starten. Men shi fick jag. Kvalet i lördags visades på TV6 men racet idag kom på Viasat motor, som jag inte har! Fan!
Men vad är ett race utan Kimi ändå...
Hade träning med Junnarna idag eftermiddag. När vi skulle spela 2- mål så sa jag till dem att vi skulle spela med "Red-line offside" för att inte se skulle bli så långdraget spel. Javisst sa grabbarna och jag släppte pucken. Sen efter ett par minuter så kom grabbarna fram igen -Ved är "Red-line offside"?
Skit va gammal jag vart direkt, haha! Ja de har ju bara varit borta i 11 år, men spelarna jag har är födda 92-93.

Internet är nu s nabbare än jag

Så, då var jag tillbaka med nätverk igen. De ska vara skit snabbt, snabbare än systemet klarar av.. Känns nödvändigt.
Har precis hittat hem efter att ha stått på is i 3 timmar. Först körde jag Hockeygym. och sedan ett skridskopass med 12 st ungdomar.
De e skönt när jag visar trynet i hallen, kommer direkt en kommentar - Jaha då är de skridskor idag. Helt okey för min del att ha de ryktet.
Vi hade dock lite lekstuga sista kvarten med gymnasium grabbarna och jag tog ut mina Bunges. Lätt skade risk! Hade hoppas på att jag kunde lagt ut ett par bilder men kameran dog.
Kvällen kommer förövrigt fortsätta i hockeyns tecken. Björnarna har kvalmatch mot Ore från Furudal. Så nu är de dax att hoppa in i duschen och få i sig lite mat. Den kalla får vänta till efter hockeyn.

Trådlös...

Då jag flyttade in i nya "Criben" så var jag i valet och kvalet om jag skulle ta och koppla in bredband eller bara köra på "sticka". Då min far hade en sticka som jag kunde låna och ladda upp, tänkte jag att jag gör ett försök. Så jag laddade upp stickan med en månads pott. Så efter mindre än 3 veckor får jag meddelande att min tid är slut och jag har använt "dosen" som jag vart fördelad... Då hade jag ändå stängt av datorn alltid när jag inte använde den..
Så min slutsats är följande.
1. Jag kör vidare med sticka och minskar mitt surfande på nätet och lägger mer tid surfandes på en bräda ute på Mälaren istället.
2. Jag kopplar upp mig på bredband och surfar in på nätet för att se på de som valt alt. 1 och fryser ute på Mälaren.
Jag valde alt. 2. Nu är jag dock trådlös ett par dagar och får åka runt i Beverly Bålsta för att hitta gratis täckning. Kan konstatera att folk är mer noga med att inte släppa in folk på sin linje än de är med att låsa dörren. Måste gå, de kom en bil upp på uppfarten...

Måndag..

Då var det ny vecka igen. Har suttit på förmiddagen med lite Planet Hockey jobb. Hotell, tågpriser etc ska jagas fram.. Kul!
Men snart blir det iväg o jobba med lite företags aktiviteter. 62 personer ska aktiveras ett par timmar. Inte så fysiskt men tävlings hornen lär växa fram för några stycken.
Så de e dax att klappa igen datorn och få sig en snabb lunch. Undrar vad som står på menyn idag..?

Vasaloppet till Vegas..?

Kan inte göra annat än lyfta hatten för alla Vasaloppsåkare!
9 mil... För att göra det ännu jobbigare så är det 3600 längder i simhallens bassäng, 225 varv på en löparbana eller varför inte 15 gånger fram och tillbaka på Las Vegas Strip! Skulle Vasan genomföras på det sistnämnda skulle jag vara anmäld 25 år framåt tveklöst!
Las Vegas Strip Map

Grymmaste Hockey Campen i världen!

Swedish Hockey Tour 2010
Planet Hockey Swedish Summit Series 2010 Planet Hockey Hockey Camp Hockey Tour


Oväntat besök..

Har ett par herrar på taket och skottar snö... Bara dom inte kommer igenom... På reklamen kommer de alltid en donna med putande läppar och en balkong modell ofransk igenom farande...

Skaka loss liket!

Vet inte om jag har någon läsare kvar efter mitt uppehåll på en månad...
De e ju inte så att de inte hänt något sedan sist, utan snarare att de hänt för mycket! Vet inte var jag ska börja...
Vi tar boende situationen först. Jag har hittat en lägenhet tillslut! En 3:a. Så jag har hämtat mina kartonger och möbler från magasinet i Uppsala där de varit i 2,5 år. F.. va grejer jag har! De e tur att jag har 69 kvadrat och lite förråd utöver det att lägga allt i...
De e lite kul att flytta in till nytt, men samtidigt är de mycket med flytt som suger. Allt bärande, packande upp och inte minst hängande upp (gardiner!). Puh! Har dock lämnat lite "kalt" så får den vilda fantasin kasta upp något med tiden.
Annat som hänt är ju OS. Skön dygns rytm man fick de 17 dagarna... I och för sig var det inte kanske så stor skillnad för en annan som har lite "rubbade" sömn timmar i vanliga fall med.
Riktigt piss OS för oss finnar! Vi gjorde skäl för namnen "Hackihälinen" och Inge Glid"... Nej tillbaka med läkare Kyrö, så skidåkarna får lite hemohes in i blodomloppet igen :) Skämt och sido så handlar OS bara om hockey, o där vart vi bäst i Europa i både herr och dam klassen. Man tackar!
På den egna hockey fronten har det hänt följande. Har tränat Björnarnas juniorer nu i 2 månader, vilket har varit skit kul. Skönt att vara tillbaka på bänken. Och som vanligt väldigt upp och ner med att träna ett juniorlag. Ena dan är dom som en 5 åring i en 20 årings kropp och nästa som en 20 åring i en 5 årings kropp. Sen får man jobba med att mötas någonstans på vägen..
Eget spelande med Red Machines har gått skit bra plus att de varit riktigt kul. Vi vann serien och jag var väl med och bidrog lite på ett hörn med mina "gäst framträdande" då och då...
Vad mer är de som hänt... har skaffat en ny mobil som jag leker med som en riktig fjortis. En iPhone! Den var som ett Kinderägg när jag fick hem den, fast med 20 överraskningar!
Dagen till ära har jag varit och sprungit en mil, tvättat bilen, klippt mig, storstädat... Näe ok jag har i vart fall klippt mig. De e en bra start på helgen!

RSS 2.0