Köpa ett lag?

Har hunnit med en del olika sysslor inom hockey branchen. Har dock aldrig ägt ett lag...

http://www.blocket.se/vi/20052776.htm?ca=20_s

Tvångshandlingar:)

Vi har ett biljardbord mellan mitt och Strunkys kontor. Alltid då och då kan det finnas en eller flera biljardbollar på borden och inte i "fickorna". Strunky och jag har kommit fram till att det inte går (!) att gå förbi bordet utan att försöka få i bollen med ett par vallar... Har sett folk som går förbi och bara tittar på en ensam boll mitt på bordet och bara går vidare! Helt oförståligt!

                   


Fredags rutin

Har blivit en liten fredags rutin för Strunky och mig att pallrar oss till gymmet efter jobbet på fredagar för 1.5 timmes hårt pass och efter det bubbelpool en och härlig ångbastu.
Sen styr vi skeppet till CB and Potts för en Black Jack Burger med en välförtjänt öl.  Ja kanske två:) Strunkys flickvän var givetvis med oss oxå. De e lite skönt att varva ner efter en vecka på kontoret och prata om lite annat än jobb. Strunky och Tressa avlägsnade efter några timmar för att ta sig hem upp till bergen.
Jag fick samtidigt ett samtal av mina norska vänner. Ja de är inte från Norge, men har ett norskt efternamn. Träffade Oihus syrrorna ganska exakt ett år sedan i Salida när jag var och åkte skidor. Becky bodde o jobbade där nere då och Chrissy var nere och hälsade på henne. Nu har Becky flyttat upp till syrran i Denver. Lite kul att ha lite kompisar som inte är hockeyrelaterade... Som 95% av alla mina andra kompisar är här..
Ett par öl och vi pratade lite minnen blev en bra avslutning på kvällen. Ja de var ju inte så gamla minnen då vi bara känt varandra i ett år :)
Imorgon är den stora Super Bowl finalen i Tampa, Florida. Har blivit bjuden till ett party hemma hos Harry Balls med mat och dryck. Vet inte om jag är så intresserad av matchen, men det är en match man måste se. Och reklamen... Hörde att för en 30 sekunders reklam film får man punga ut ungefär 30 milj kr... Ska bli kul att se vem som lägger ut de pengarna med den ekonomiska krisen som infinner sig.. Jag tror ett smart företagen gör det.. 


Chrissy, jag och Becky på Rock Bottom pub!
 

Jag gick hem som vinnare...

Vi hade en rolig hockey match i veckan med Beer and Hockey. Spelar i A-league på onsdagar och denna vecka mötte vi ett lag som heter Tuna. Strunky som jag jobbar med spelar med dem, så vi hade en lång dag av "trash talk" på kontoret inför matchen.
Min första puckkontakt i matchen slutade med att jag nätade... Haha, efter det så gick allt min väg. Vi vann med 6-4 och jag lyckades tråckla in ett par mål till. 4 machstraff efter ett par bra slagsmål, ja underhålls värdet var ganska bra.
Gissa om jag hade en skön dag på jobbet på torsdan!  Hade min egna lilla Bitch hela dan! Bilden nedan, Min Bitch!!! Haha!!

                                                


Google jävlas...

                              
Rykterna säger att det stå Google i detta konstverk..? För en färgblind som en annan så är det bara en salig blandning av färger... Shit!


                                            Jackson Pollock's Birthday - Courtesy of the Pollock-Krasner Foundation / ARS, NY

Navelludd

Den senaste helgen var den lugnaste jag haft på mycket länge. Ja ett par pilsner i fredags efter jobbet, men annars spenderade jag största tiden djupt ner i soffan. Filmer, en bok, spela lite Wii och pilla sig i naveln. Det fanns inte mycket kvar att pilla ut på söndag när jag hade ungefär en likadan dag.
Ja jag var ju faktiskt på gymmet i söndag :) Har varit lite dåligt med gym besök på sistone då jag har haft en spricka i revbenet som gjort ont några veckor.
Alla år jag spelat hockey, har jag nog varit den som varit sämst på att gå och gym. Har alltid haft lätt för springa och konditions saker, så jag har alltid lagt mer krut på de'. Men de senaste 1.5 året har jag börjat gilla gymmet.

Det är 3 orsaker.
1. Har en boss på 40 år som jag bor hemma hos som går ständigt och fick med mig. Inte bara det att han går 5-6 ggr i veckan, men han är ett hälsofreak oxå. Av den goda sorten som inte talar så mycket om det, utan bara lever efter det. Några öl slinker ner då och då, men inte allt för ofta.

2. Jag gillar stället! Den heter Lakeshore,  snarare en "Privat klubb"än ett gym. 30-tal cyklar, löpband och stepmaskiner med separata tv-apparater, stort viktrum, 25 meters simbassäng (inne o ute), basketplan, bubbelpool, ångbastu, FINSK bastu mm mm. 

3. Och jag tränar gratis... Synd att klaga...

Och där av har jag kommit igång. Går oftast före jobbet så jag är där 6.30 på morgonen. De e så skönt att börja jobba efter att tränat, ny duschad och rakad och med en Starbucks med sig till jobbet.

Ikväll har jag min måndags hockeymatch med mitt Beer and Hockey med machstart 22.30...Puh! Vi möter Bison som är många utav mina andra vänners lag. Bland annat spelar Miss Li där. Hon jobbar för oss under sommaren och är bra hockeyspelare. Hon sopar banan med många ut av grabbarna som tror de e nåt...
Rapport i morgon. Jag lovar 3 mål från mitt trollspö... 


The Great One's B-day

                      
                     
                      Wayne fyller 48 år idag! Här ska de firas!!

De va den helgen...

Då var det söndag kväll igen och vad fick man gjort?
Ibland föredrar jag att vara lite små bakis för då vet man att man tog vara på dagen innan.
Idag har jag inte gjort mer än en sväng till gymmet och lilla Jacks kalas.. Nästa helg kommer det att bli åka av. Vet inte vad än, men jag bestämde mig nu, de kommer bli en fantastisk helg! Kanske åka bort någonstans... 

                                        

NHL Super Skills Competition

Man är glad att man inte behöver täcka skott när Zdeno Chara laddar bössan! 170 km/h (105,4 miles), där ligger du i lä Lirken! Jag putsade mitt rekord i somras till 135 km/h (84 miles)...

Var dock inte så imponerad av snabbaste skridsoåkare... Att de flyger fram är det ju ingen tvekan om, men de bästa borde vara på låga 13 sek. och inte över 14... Selänne hade spöat dom där herrana baklänges :)  

                                                          

Lunch ute i solen idag

Hade en skön lunch i en typisk amerikansk tillgjord park idag. Inte helt fel med en Chicken burrito, en bra bok och fågelskit runt fötterna...  Nu kan jag sitta i soffan resten av dan utan dåligt samvete :)

   

Lilla Olivia

Fick en härlig väckning i morse när telefon ringde strax efter 11.
-Hej!
-Hej Olivia! Vad gör du?
-Jag är sjuk..
-Är du förkyld?
-Ja.
-Jag är också lite sjuk, förkyld..
-Hur mår Svante (min hund hemma i Sverige)?
-Han mår bra nu.
-Aha, vill du prata med mamma?
De va vad hon hade att säga. Sen pratade jag med min syster för 20 minuter. De e en bra start på dan!

Nu sitter jag med datorn i knät och kollar på 3 filmer samtidigt. Pirates of the caribbean, Fight Club och Rocky 2. De e skönt att vara själv om fjärkontrollen ibland...

          
            

Nattsudd...

Har insett att jag är gaska bra på att använda (...)... haha!
Precis hem kommer från en krog sväng i Superior/Broomfield. Hade några friska efter en skit vecka på jobbet. Ja jag är sällan bitter eller söker orsaker att bli sur, men denna vecka har varit jobbig... Små saker som gör att enda sättet att hålla mungiporna uppe, är med nål och tråd och kasta tråden över takbalken o hissa upp.  Men jag vet att på onsdag kommer jag att må bra igen. Har lite skit att ta reda på innan dess, men sen är allt ok!
Efter min krogsväng  var jag förbi min vän Shandog och sa hej. Han och Miss Li (som kommer att dyka upp fler ggr) satt och kollade på nya Clintan filmen. En bra rulle, kan rekommendera:)
Shandog visa även ett klipp från hans ex, som jag träffat ett par ggr, som har blivit en "Jay Leno Hooters girl". Hon har varit med 3-4 ggr och ska spela lite dum Denver Hooters tjej  och svara på frågor. Nu var det om Obama veckan i Washington och hon gjorde ett bra jobb med att vara en "duuh". Det brukar sändas en i veckas efterhand i Sverige.
Ja hon är den tjejen med benen som går heeela vägen upp:)

Fran Mobilen...

Och sittandes i baren. Det blev ingen lagg...

Helg planer?

Sitter fortfarande i valet och kvalet om jag ska till Monarch och åka lagg i helgen... De har inte kommit snö på ett tag men de utlovas snö under natten... Vilka problem man har.. Haha!
Ska väl vara ärlig och säga att jag inte mår fina fisken heller vilket gör de 2 tim 45 min ner till ett frågetecken.
jag vet om en timme... Annars är de ju Allstar-helg i NHL man kan glo på lördag-söndag...

Förresten, på vägen ner till ranchen i Salida åker jag alltid igenom en lite välkänd stad (by)... Är inget stort fan av de programmet, men jag vet många andra som är...


                             

Beautiful Colorado..



På väg tillbaka till kontoret efter att ha varit och hämtat lunch... 19 grader varmt och sol :)

Starbucks...

Ni som känner mig vet att jag de senaste åren jag varit en ganska stor kaffe drickare. 
Mitt kaffe drickande började redan när jag var 2-3 år. Glömmer aldrig farmor sitta i Jalkala, Finland med en sockerbit i mungipan och kaffet på kylning på kaffefatet. Sen drack hon kaffet silandes genom sockerbiten. Självklart gjorde jag samma sak.  
När jag jobbade i Bålsta Hockey satt jag på kontoret med en stor termos kaffe som jag bryggde på morgonen när jag kom in. Carina som skötte ekonomin kom in ett par timmar och tog  en kopp, resten pimplade jag i mig varje dag...  på det blev det några koppar i omklädningsrummet på kvällen...
Att dricka kaffe i USA är stort, men de flesta har nog bara en tiondel kaffe i sina koppar... De flesta kaffesorter har ingen smak utan bönerna verkar vara urvridna på allt de goda.
Men det finns ju alltid Starbucks... De har vad en kaffe älskare gillar! Att springa till Starbacks varje gång man vill ha kaffe skulle bli jobbigt, men de har ju så man jag köpa med sig bönor! Jipii! Så efter 5 frågor om hur jag vill ha mina bönor malda (Varför alla dessa frågor!), så springer jag lycklig hem och brygger mitt eget starka kaffe.
Så nu sitter jag här med mitt ny bryggda "French Roast Extra Bold" kaffe på kontoret.. vänta.... Var tvungen att fylla på koppen ;) Ahhh! O klarvaken!
                                            

God morgon på eftermiddan...

Till alla er 8-17 jobbare.. När ni kliver in i den sista timmer och bara vill hem för dan, så kan ni ha i tanken att tex jag har heeeela sin härliga arbetsdag framför sig ;) Puh!!!
Känner mig hängig idag. Har åkt på en förkylning. De va ett tag sen sist, så jag ska väl inte klaga. De e inte så jag är så där döende som vi killar alltid blir anklagade för att vi blir, mest sur för att det suger energi ur en.

Ja just de, första dan på jobbet för en viss herre i Vita Huset idag. Han har bara ett krig att avsluta, ett krig där det troligen kommer att trappas upp och en finanskris att få ordning på... De ligger på hans arbetsbord idag... Nu mår jag genast lite bättre!!!


Snö till helgen..?

Har suttit och kollat på väderleksrapporten för helgen hela dan... Blir det snö till helgen så hoppar jag in i Pete-mobil  kl 17.01 på fredag och åker ner till Salida för skidåkning! Har blivit bortskämd med lössnö de senaste året :)

Det finns många grymma skidorter i Colorado som tex, Aspen, Vail, Breckenridge, Steam Boat mm, och alla bara 2-3 timmar från Denver.
Jag har mitt skidpass i Monarch, Salida. Orsaken till det är att Planet Hockey har en Ranch bara 10 minuter från backen. Gratis boende och liftkort... Monarch är inte lika stor skidort som de ovannämnda men samtidigt finns det inga liftköer eller turister heller... O ja just de, förra året var de bara en backe i USA som gick mer snö. Totalt kom det 15 meter!

Så några decimeter och har min helg räddad!
Uppe på Mirkwood, Monarchs bästa skidåkning (15 minuters vandring från toppen av liften).

Vandra upp till Mirkwood, en 15 min vandring från top liften. Med mig hade jag 4 st hockeyspelare på 16 år. "Gubben" visade var skåpet ska stå, medan ungdomarna kröp upp sista biten (att de är från Pitsburgh och inte vara vid höghöjd och att jag är bra på att hålla masken, hör inte till saken...)


Ny herre i huset!


Ny anställning...

Vaknade lite seg i morse efter hockeymatchen igår  kväll. Vi hade en gaska rolig kväll som slutade med seger 12-5. Trollspöt hängde några kassar. Skaffade oxå en vän i andra laget som jag lyckades lura upp ett par gånger. Han är en av de som anser att måndags macherna är det viktigaste som händer under hela veckan...
Får man då emot sig en till dagen glödhet Europe med ett ständigt leende på läpparna så kan det brista...Mitt svar var bara att le lite större... (har jag någonsin retat upp någon tidigare..?)

Jag och många andra pratar ofta om att man ska ha mål i sitt liv. Jag har precis satt upp mitt nya mål. Har kopierat en kille här i USA, och de e när jag söker mitt nästa jobb. När jag skriver på anställningspapprena så ska jag ha mer är 60 000 vakter, poliser, militärer och hemvärn som ser till att ingen stör mig när jag skriver ner min signatur.... O så ska jag ha 100 000-tals jublande männinskor runt mig när det är klart... Kanske ska ända mitt mål till en vision :) 

Måndag kväll...

Måndag kväll brukar innebära att jag har hockeymatch, så även ikväll. matchstart kl 21 med mitt kära Beer and Hockey. Vilka vi möter har jag ingen aning om..
En utav de bra sakerna med att spela "Adult hockey" är att om man har en dålig match, så får man sikta in sig på den obligatoriska ölen efter... Resturang Old Chicago tjänar fina pengar på måndagarna.

Ska sätta mig in i om jag kan blogga med min BlackBerry mobil. Jag tror det.... 

 


Ja då var man igång...

Har gått i ett tag och funderat om jag ska starta en blogg och nu har jag änligen fått pinnen ur brasan och kommit till skott!
De e' ju alltid det där med vad har jag egentligen att skriva om och kommer jag att ha tid... Har ju mina favorit bloggar jag följer och vet att har jag inte sett ett nytt inlägg om dan eller åtminstone inom ett par dar blir man lite sur:)
Har i och för sig haft ett ganska underhållande sista år med flytt till Denver och mycket resande, så jag får väl hoppas att det fortsätter i den banan.

Så nu är det ingen återvändå :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0