Trädkungen

Hade en härlig dag på jobbet igår. "Kontoret" var placerat 5 meter upp i luften dagen till ära... Vi hade en aktivitet med ett företag ute på Härjarö och Höghöjdsbanan. 14 meters banan var klar till en viss del, men jag höll till på den lilla banan som "bara" är på 5-7 meter. Så 5 timmar av arbetsdagen spenderade jag hängandes uppe i trädtopparna med mina säkerhetslinor, hjälpandes och peppandes alla som vågade ta sig upp. Livet är ganska nice ibland.

Idag har jag inte släppt loss hästarna riktigt ännu utan suttit i soffan mest hela morgonen. Men kvällens aktiviteter kommer att utövas ute i Sigtuna. cOnacanOn har hittat hem efter att varit över i Usa och jobbat för Planet Hockey. Lite mat och en och annan pilsner och lyssna på hans rövarhistorier från "the road" ska bli kanon!


Första matchen för denna sässe!

Igår var en sån dag som jag skulle vilja ha varje dag!
Var uppe vid åtta och satte mig med att bygga en hemsida för firman. De e ett ganska kul projekt att hålla på med faktiskt. Ja just de jag la ett bud på ett hus oxå. Tror dock att någon budade över mig så nog sagt om de!

Lite lunch och upp till jobb nr 2 för färd till ett jobb ute i Åkerberga. En roligt företag med en glad grupp och allt gick som det skulle. Börjar bli varm i kläderna nu, vilket är skönt. Var lagom hemma vid åtta blecket för en liten middag. Mitt i middan ringer mobilen och Stoffe B undar om jag vill komma och spela en match med Björnarnas veteran lag mot Björnarnas Juniorlag. Ja de var bara till att skrapa fram all utrustning från alla vrår och masa sig ner till hallen.
Insåg att jag har hållt mer i en innebandyklubba är en hockeyklubba i sommar då den kändes 3 meter lång. Lite trög startad var man då ytan is inte varit under "pupporna" på ett tag nu. Hittade dock rätt efter ett tag och lyckades "put the bisket in the basket" ett par gånger till och med...

Lyckad skiva!

Oj va sliten jag varit idag! Ett bra tecken på att de blev en lyckad kräftskiva igår. Bra väder fick vi oxå. De vart lite kallt på morgonkvisten men lilla snapsen värmde ganska bra...
Jag ska se om jag kan få fram lite bilder av de som hade sin kamera med sig. Min är ju sönder...
Nu ska jag borra ner mig i soffan!!!!!!!

Puh Kräftskiva!

Efter en kort och bra arbetsdag, har kvällen gått åt att rodda kräftskivan imorgon. När man fixar kräftskiva hemma har man alltid en jobbig dag efter, lätt bakis med en dimma av kvällen hängande kvar, samt lukten av sprit och kräftor. Inget jag är någon stor fantast av...
Så i år roddade jag ihop en skiva, ute på Härjarö Resort! Då är vi 16 stycken som vaknar upp i samma elände och kan ta tag i de allesamman. Smart va?! Så jag har bokat 4 stugor och planerat med ett härligt "rajtan tajtan" ute på Äppellunden. Det kommer att bli strålande. Lite lekar, god mat och en och annan snaps. Jannes gitarr är med och de gör att små timmarna kommer att höjdare. Lekar har jag funderat på i några dagar och jag tror de kan bli kul. Lite udda grenar som jag inte vill avslöja då någon kanske läser detta innan, men lite "fjong", "Tesstratt" (väldigt internt ;)) och frågor kommer det bland annat att innehålla.
Hoppas på att kunna lägga upp lite bilder senare. Har dock en trasig kamera just nu :(


Snabbare än människan..?

eprecis Bolt springa sitt 200 meters lopp! Vilken hjälte! Det kommer nog inte att ta för lång tid innan han kommer under 19 sek...
Gillar inte tanken men den kommer upp i huvudet ändå... Kan man vara så jä.. snabb..? Ja han har gjort många tester, kanske mer än en vanlig idrottare och friidrottare, men ändå. Nästan alla de som varit så överlägsna som han är nu, har det visat sig efteråt att de inte haft "rent mjöl i påsen".
Bara det inte kommer en skada snart som gör att han inte kan tävla, och på de viset kan mörka. Som Mongo-Klüft gör nu...

Annars är de som i sista inlägget mycket jobb nu. Vi var ut på Lejondals slott idag och körde en aktivitet för ett företag på ca 80 pers. Jag hade stationen "Paddla kanadensare". En rolig station, utan att någon trillade i vattnet... Tyvärr :) Mycket utav arbetsdagen går åt att förbereda, packa, rodda och packa upp. Vilket är ok, men inte alltid det roligaste. Igår tex hade vi ett kåtabygge i Tanto. Jobbet gick smidigt men transporten var från Bålsta till Söder och tillbaka lite senare med ett släp som bara fick gå i 40 km/h... Sjöng med i etern en hel del.. Och låten som fastnat på hjärnan denna vecka... Som jag glömt denna sekund! Yes! Ny låt nästa vecka :)



Lite jobb och gott...

Nu har jag blivit fruktansvärt dålig på att uppdatera sidan... Sorry!
De är faktiskt så att jag har haft en hel del som hänt sedan sist. Då firma start ibland kan vara lite "segt" beroende på att de är mycket marknadsföring och lite pengar in, har jag skaffat mig lite extra jobb. Jag började i måndags som säsongsarbetare som guide på en firma som sysslar med evenemang/företagsaktiviteter/guidening etc. Jag känner till branchen sedan tidigare men inte på denna nivå och denna mängd som nu. De e skit kul!
Just nu är det mycket utbildning för min del för att kunna köra själv så småning om. De jag gjort så här långt är utbildning på en höghöjdsbana på 5-7 meter (kommer att vara 14 meter så småning om), varit lite "kåtbyggare" och kört ett ledarskaptema med ett företag.
Ja innan jag började jobba blev det såklart firmafest. Vi hade en Kick-off i måndags med alla anställda då vi åkte ribbåt, klättrade, femkamp på Grönan och lekte en hel dag. Vi slutade i Stockholmsnatten tidigt på tisdag morgon... De var ganska bra sätt att lära känna alla på en gång... Me like!

Ja de mesta fokus har nog legat där denna vecka. Har en husvisning inplanerad på tisdag och jobbmöten (Hockeyjobb) på samma dag.
Denna helg kommer gå i hockeyns tema... Sällan de är så för dig, tänker du nog.. Men de har inte varit så mycket hockey tittande för mig på ett tag nu. Var in i ett par ishallar för att få känna lukten och känna på isen med handen i veckan, men annars så...
På menyn har vi Enköping vs Vita Hästen idag. Skuggan ska ut och kladda lite.. Hoppas han går bra. Imorgon är de premiär för Björnarna mot Fredsons mannar från Mälarhöjden/Bredäng.







Bilderna lånade av Puls

Stark på väg hem

Just nu sitter jag på pendeln hemåt från en kort natt på stan... Några öl på söder med Fredson och Brunken var alldeles lagom för ikväll.
De e roligt det där med tid... Jag har haft gott om det ett tag nu, och likaså i helgen. Men ändå hinner man inte med att göra något (tex blogga)... Så min kloka teori så här på små timmarna är att om man inte går på hörvarv som man gör när man har mycket att göra, så gör man inte mer ändå... Nä tillbaka med 12 timmars arbetsdagar, då gör man mer när man är ledig och man njuter av det, oavsett väder och vind. De är för många som inte kan njuta av livet när man ska leva det. Sverige har trots allt mest ledighet av alla länder, och de e för få som tar vara på det...
Nu vart det slagsmål i min vagn... O här sitter jag o skriver. De kanske inte var så länge sedan man hade hormonerna på ytan som dess söta pojkar... Skit, jag börjar bli gammal... Nu pratar de om hur coola de var när de var "muck"... Som utomstående från sidan sett var de nog glada när tåget lämnade Jakobsbergs station och andra gänget klivit av... Synd att jag inte kom på tidigare att ta på mig ipoden. De skulle varit kul att se detta "bråk" med lite soft musik i lurarna. De e som man ser en fight scen på tv när de kastar på lite lenmusik... Undar om de fungerat i verkliga livet..?
Jaha nu står vi still i Bro för någon tömt en brandsläkare i en annan vagn....
- Andas inte in brandsläkarröken, ekar i högtalaren nu... Undrar var detta ska sluta..? Vilket drama de e.... Jag som bara vill hem och fightas med kudden...
De e några som tydligen funderar på att gå hem till Bålsta från Bro... Jag förlorade ett vad en gång och fick springa streckan... Dom vet inte hur långt det är...
Hmm de tar tydligen 30 minuter... Taxi..? Äh jag kan ju sitta här på mina skinkor med min ipod och min telefon... under min keps...
Jaha nu är farbror Polis här och förhör de unga...Undrar vad han får ut..? Enligt min ipod har han en röst som en skönsjungande kvinna... Han liknar inte henne för fem öre! Han är mer lik storebror i Prison Break...
Nu åker vi! Resan på 40 minuter hem kommer att sluta på...1 timme och 35 minuter...

Sov sött!

Försenat möte

Jag hade ett inbokat möte klockan 11 ute på Härjarö. Nu visar de sig att han jag ska gträffa är lite sen. Så nu sitter man här med en kaffe och en glass och väntar i solen. Min första glass i år faktiskt! är uppenbarligen ingen glass människa, men en pigelin idag satt som en fläskläpp! Jaha nu tror jag han är på "g". Peace out!

Positivt i de negativa

Har haft lite problem med min bil sedan ett par veckor tillbaka. Så måndag morgon hade delarna kommit och jag lämnade bilen på verksta i Enköping.
- Vi behöver ett par dagar för att fixa problemet, fick jag reda på när jag lämnade in bilen. Lite små putt satte jag mig på tåget hem. Fick dock ett samtal redan imorse att bilen var klar och de var bara att komma och hämta den. 
Till bilfirman och upp med plånboken på disken.
- Jag gav dig 20% rabatt på både materialet och jobbet, så de blir bara 7525 kr. De e svårt att veta om man ska vara glad eller ledsen. Jag har sparat pengar på pengar jag inte hade räknat med att spendera...
Skitsamma, nu fungerar allt som det ska igen.

Har varit lite produktiv idag faktiskt. Har inbokat 2 möten med tänkbara kunder inom hockey nästa vecka, ett möte imorgon angående lite extra jobb med företagsaktiviteter. Ja sen har jag bokat ett möte med banken om bolån på onsdag nästa vecka. Inte att glömma en fika med en hockeykollega för att hålla sig uppdaterad i branchen, samt en prelemenär golfrunda bokning i samma ämne.
Så här ska alla dagar vara från och med nu! Semestern är över...

Detta är min kurva från och med nu!

Höftvickande Stockholm

sitter på pendeln in till stan för att se årets Prideparade. de var några år sedan sist, men de e alltid lika rolig tillställning. vi får hoppas vädergudarna är snälla och inte släpperf på någon mer skur idag. då blir de baren och se paraden på nyheterna ikväll. gårdagen bjöd på en golfrunda med farsan på kvällen. för en gång skull gick det bra för en annan och jag kom hem med ett leende. de firade vi på finskt vis, bastu och öl... Jag gillar verkligen min nya lur, så de kan nogb bli ett par inlägg till innan denna dag har sett sin sista solstråle.

RSS 2.0