Långfärdsskridskor

Investerade i ett par långfärdsskridskor igår. Har varit sugen på att köpa ett par en längre tid, men det har bara inte blivit av. Men nu ska de bli åka av!
Måste bara hitta någon att åka med...

Behöver man sova..?

Jag är en person som inte sover så mycket i vanliga fall, typ 6 timmar är lagom. Nu har dock kroppen gått in i en annan fas med att bara sova 3-4 timmar... De senaste året har jag släckt lampan vid ca 2 tiden, men de senaste 4 dagarna har jag inte somnat före tidigast 4... O så upp vid 8... o lik förba.. så är jag inte trött nästa natt när de e dax att lägga sig...
Skumt, men vad gör de om man fortfarande är pigg på dagarna...

Löpet idag

Selänne skadad –
riskerar missa OS

Ojoj inte bra för min vadslagning. Om de fanns en 5% chans att finnarna skulle vinna OS guld innan, så är vi nere på 0,5% om de skulle vara så att Selänne inte är med. Han är ju trots allt "The Finnish Flash"!!!
De blir till att be till högre makter om att han blir hel. Ska ringa några samtal till mina hockey polare som sitter lite närmare han där upp än jag för hjälp...

Back on the bench!

Jag har precis gjort klart med att bli tränare igen. Björnarnas Juniorer behövde en ny coach och jag kände att efter 2,5 års frånvaro från att ha coachat ett lag senast, så är det dax!
Hungriga juniorer med hormonerna på utsidan av kroppen ska bli en rolig utmaning.
Så de är bara ta på fram coachkepsen och jackan från gömmorna igen!

Dagens...

jobb utförde vi ute i Åkerberga. Kunden var ett företag med 179 anställda som hade tappert tagit sig ut på gården. Under en timme skulle de visa sina konstnärs talanger. Materialet var kallt o hårt. Så här skulle det kunna sett ut när de var klara...


Crucified Barbara i Melodifestivalen!

Jag vet inte om de e okey.. Starsky presenterade damerna till mitt musiköra för några år sedan. Rockbrudar har ju en viss förmåga att få fart på en annans "skinnspik"... Så även med denna kvartet.
Men att de ställer upp i Melodifestivalen... vet inte om de e helt okey... Svårt att se dem på samma scen som Kicki Danielsson och Lotta Engberg.
Men samtidigt kommer de att få tex mig att ladda med popcorn och hallonsaft (spetsad dock) för en kväll i soffa.

Good old days..

Hittade lite bilder som jag trodde jag tappat i och med min data ras i somras. Här kommer en liten story om bilderna. Någon säger säkert "de där ser ju kul ut" medans någon nog säger "ja du, suck.." Jag säger bara att de är hur jag skulle vilja ha min "för mig själv weekend" igen..
De var en gång i tiden en Pistol som var tvungen att sätta sig på planet för en 24-timmars till Mexiko, av olika anledningar för e mini semester...
Hur kul är det kan man undra? Flyga till Cancun helt själv i ett dygn där man inte känner en själ...
Jo det var bara bokar in sig på litet hotell...
Packa upp väskan och sedan tar man en promenad ner till "downtown"...
Väl "Downtown" ser man sig efter lite mat och dryck.
Efter maten blir det till en bar för förfriskning. Som turist var det tur att Pistolen fick lite hjälp från lokalborna, så man fick rätt dricka och drack den på rätt sätt...
De var en trevligt ställe. De löste de mesta, sa de...
Sedan vart Pistolen bjuden upp på dansgolvet. Han gjorde sitt bästa med att hålla koll på de två... fötterna..
Han träffade en annan kille...
Som presenterade honom för 3 tjejkompisar han hade med sig...
Tjejerna dansade vidare, medans vi grabbar hängde i baren...
Sedan fortsatte färden vidare till någon annan bar. Där fick vi ett varmt välkomnade av en cowboy från Texas (?)
Stället hade en jätte konstig belysning, och dansgolven fick man bara plats en person på...
Nu hade Pistolen hunnit bli trött, så de var dax att gå hem... Sova lite och sen flyg tillbaka hem..
Så var sagan SLUT!

Vadslagning

Jag har gjort det igen... Efter att ha sprungit mellan länsgränserna, Midnatts-loppet etc, borde jag ju ha lärt mig att inte slå vad om hur mina finska pojkar kommer att placera sig i hockey..
Denna gång är det OS- hockeyn. Som tur var är det inte vinna eller förlora, utan vadet är bara om Sverige eller Finland vinner. Vadslagningen är mellan Fredson o mig och ser ut enligt följande:
Om Finland vinner OS-guld, ska Fredson ta EN VECKAS SEMESTER i Finland. Han ska se landet o lära sig om den finska kulturen :)
Om Sverige vinner OS-gud, ska jag byta medborgarskap och bli SVENSK... Sluta bära "niven" och inte dricka Kosken som måltidsdryck! De får inte ske :)
Nu är inte chansen så stor att varken Sverige eller Finland vinner, då kanadensarna och ryssarna känns som klara favoriter. Sverige tror jag inte på av den enkla anledningen att Sudden har lagt av, och Foppa kommer riva upp någon av sina gamla skador, foten, vaden, knät, låret, ljumsken, Petter-Niklas, magen, ryggen, revbenet, nacken, skrattgroparna eller hårbotten. Finland hänger det som vanligt på familjen Kiprusoff. Om storebror Marko "upp på läktar'n o käka korv" Kiprusoff skulle spelat, så kommer det att flyga ut lika många tv apparater i varje finskt hushåll som det finns matcher att spela. Miika Kiprusoff däremot ger oss finnar lite hopp, då han kan stoppa puckarna på ett fantastiskt sätt ibland.
Väl mött alla fiender, kanske blivande landsmän :)

Bojj oj ojin, Boktipset!

Har levt rockstjärna liv de senaste dagarna. Ja med en bok djupt ner i soffbotten alltså..
SLASH " Det kan verka överdrivet... men det betyder inte att det inte hänt".
Jag kan rekommendera den, om du vill läsa en bok som dryper av sex, droger och rock'n'roll!

Nytt År o bättre än nånsin!

2010... Ligger fint på tungan...
De e lite kul de där med att kasta sig in i nya året. Raketer och sprattelvatten o hångel med första bästa människa, i mitt fall var de en snögubbe (ingen tunga dock). Å så ger man sina nyårslöften och hoppas på ett ännu bättre år än den som hade siffran mindre än den man kliver in i. Efter de går man tillbaka och till drinkbuffén. Dagen efter vaknar man med att man vill kapa av huvudet och sparka tillbaka den till 2009. Bra start på de fantastiska året som ska slå alla andra med hästlängder!
Själv var jag ute i Orminge hos Jure med Madde o Fredson. Vart bjuden på kanon mat med dryck o de var super trevligt. Tack Jure o Madde!
Efter de kollade vi tyvärr på J-VM och Sveriges slakt av Finnarna. Bögsport! Resten av kvällen tillbringade vi med att spela spel, "Kvinna mot Man"... Madde kastade in handduken vid 3- tiden medans vi andra fortsatte spela på. När vi började spelet läste vi reglarna och de skulle enligt häftet ta cirka 30-45 min. Efter 5,5 timme (!) beslutade vi att kolla igen om vi möjligen läst fel i reglerna då de tog lite lång tid... De hade vi... De var ju tur att vi såg de efter 5.5 timme! Vi förlängde 2009 med 8,5 timme innan vi kastade vänster öra på kudden.
GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLA SOM BLIVIT ETT ÅR VISARE OCH FRAMFÖR ALLT ÄLDRE!

RSS 2.0