Rock hard!

Satt tidigare idag och kollade på en serie, en serie som inte direkt fick min manlighet att växa :) (men dock något jag gillar att kika på). Tjejen de handlar om hade lite bekymmer i livet. Hon fick råder att för varje problem hon hade skulle hon ta en sten, stor som en igelkotte ungefär, och skriva med en upp problemet på. Sedan skulle hon släpa runt på stenarna och till slut upp till ett stup och kasta iväg stenarna och göra sig av med problemen. De kanske inte är en så du idé. Då skulle man ju verkligen känna hur mycket onödigt skit man bär runt på i huvudet.
De var bra tills jag kom fram till min egen sten samling just nu. Jag har nog gått runt hela mitt liv med lite "smågrus" i fickan, men nu finns det några "bummlingar" som ligger och tynger... Kanske ska test stenen...

Kul dag imorgon. Då börjar jag en 3-dagars camp med 10-12 åriga kids. Faktiskt första riktiga jobbet jag gör som egen företagare :) 

Nu ska jag sova så jag är pigg imorgon! Sleep tight!

 

Tung höst...

Jag har ingen skriva blogg energi... Är det hösten som gör det, eller är det bara mitt upp och ner liv just nu..? Jag vet inte, skit är de i vartfall!
Jag är så fruktansvärt rastlös hela tiden. Då är det kul med en lite spontankväll som jag hade igår. Fredson hade ledigt från hockeyn ett par dagar så vi drog till Hovet för att kolla på... hockey :)
Men de e inte riktigt samma sak som den vardags hockeyn både han o jag har normalt, utan Djurgården vs HV, och en bira i pauserna. Efter en bra match masade vi oss till söder får ett par pilsner till. Spontant och bra!

Imorgon bär det iväg till Barnens Ö, som ligger norr om Norrtälje. Jag har ett jobb med 40 pers som ska få leka/tävla ute i ett par timmar på en annars innesittande konferans.

Mera då... Jo nästa vecka har jag min (offeciellt) första Planet Hockey Sweden Camp. Ett 3-dagars läger med ispass, fys och lektion med lärare Pistol Pete. Om jag är rastlös nu, så kommer det vara precis tvärt de dagarna. De e ju så fantastiskt kul att lära ut, prata och bara andas hockey med barn som bara suger in allt! 

Nu är det dax att fightas med kudden igen. Han leder med 216-0. 

   


Dagens skylt

Såg en skylt utanför en bondgård i Gnesta idag med texten:

Tama djur, men vilda Qvinnor!

Priceless!

Göteborg nästa

Då var det dax igen att styra "Pete mobile" mot västkusten. Ser framemot en två dagars trip med möten, något ispass och lite översättnings jobb till finska!
Möterna handlar om Planet Hockey Europe tour 2010 som vi nu drar vi i gång med stora trumman. De blir 2 veckor denna gång och cirka 500 amerikanare ska flygas över Atlanten. De finns lite att förbereda :)
Ispasset kommer vara kidsen i Kungsbacka som ska gnuggas i lite teknik igen. De e alltid lika kul. Man är alltid uppskattad när man dyker upp.
Översättnings jobbet handlar om att översätta ett företags marknadsförings material till finska. Vet inte så mycket just nu men de låter lite spännande! 

Så nu är det bara ladda en termos med kaffe, ladda Ipoden samt packa väskan för en trevlig färd från "coast to coast". Me like!
  

ESPN America

Jag har hittat min favorit kanal på tvn. ESPN America! En massa Baseball, Am. Football och NHL hockey. Jag har nog skrivit det förrut att jag inte är något stort tv-sportfan. Men de sporter som visas på den kanalen faller mig i smaken. Inget man sett varje dag i sin uppväxt. Ja ska vara hockey då, men NHL är ju ändå NHL. O faktiskt är de den sporten jag kollar minst på.



Vart tar tiden vägen?

Då var det helg igen. Var tog denna vecka vägen? O ändå har haft en hyfsat piano vecka. Smällde upp en Lapkåta i onsdags, annars har de blivit framför datorn och Planet jobb.
Nästa vecka ser dock lite mer maffig ut. Som de ser ut nu så kommer jag att åka ner till Göteborg ett par dagar i början på veckan och sedan blir det guide jobb onsdag till lördag. Kan sammanfattas med, Snyggt!

Dagens schema är ganska öppen men kommer nog innehålla en bollsparkarmatch på tvn innan man blir nattad ikväll. Kanske en och annan kall får slinka ner oxå :)

I will be back! 

...


Till Er mina vänner.....

Klicka där det står click....givetvis.

Världens bästa reklam!

YouTube

 

Brewed with Perkele since 1819.... Finnish.

Lika tung i kroppen som regndropparna som landar på backen!

Jag gick och la mig i tid, sov ut i morse. Ändå känner jag mig hur trött och sliten som helst.. de måste vara vara vädret...

Hade ett möte med mig själv igår kväll och vi bestämde att denna helg skulle vara en rehab helg. Sömn, att som görs kommer att utföras med endast 3:ans växel i samt äta och dricka nyttigt. 2 av 3 har jag hållt :)

Knät börjar kännas bättre. Har kört rehab övningar som min Sjukgymnast Maria gav mig på fullaste allvar. Hon rekommenderade cykla som en rehab övning. Som tur är har jag haft moutainbike på arbetsschemat 2 dagar denna vecka. De har nog 6-7 mil de senaste dagarna :) 

Imorgon kommer det bli F1 till frukost. Hockey efter lunch då Björnarna har fight och natten kommer bli framför Amerikansk fotboll då Packers möter Vikings. Återkommer till den sista matchen då de finns en härlig story med den matchen. Go Packers och Brett Favre!

Nu kallar Coronan och fjärrkontrollen på min uppmärksamhet :) Natti natti!  

Fiskeboda

Just nu befinner jag mig i Fiskeboda. Det ligger i närheten av Katrineholm. Vi har ett jobb som startar imorgon bitti. Så vi åkte mer redan idag och bor i ett hus på området. Emma och Jonas kommer att ta en grupp ut med kajak paddling, medans jag har en grupp ut på moutainbikes. Tre timmar på cykeln är min jobb dag alltså :)

RSS 2.0