MORSDAG!



En röst i Stockhoms natten

Hade en lång och härlig dag inne i stan igår. Det började med att jag tog mig in till Söder och Starsky. Vi packade ryggan med ett par kalla och gick ner på gatan för att möta upp Marie- shortsövervåtdräkt. Innan vi öppna ryggan kollade vi till Loopens om det fanns några lediga platser, vilket det fanns. Vi blev kvar där i 4 timmar... Hade passning på telefonen då jag skulle upp till Västerbron för att heja på min mor som sprang maran denna dag! Hade betalt en sms service som skulle ge hennes mellantiden till mobilen, men tyvärr var rapporten lite sen, och jag missade henne på första varvet...
Men det var en fantastisk dag ute i solen och strax innan mor passerade bron på andra varvet tackade vi Loopen för denna dag och vi gick upp och hejade på alla löpare.
Sen kom morsan springande! När hon passerade oss hade hon sprungit 33 km och var hur fräch som helst, och kom och gav oss en kram. Hon kom i mål på 5 timmar och 5 minuter hennes första mara. Jag tror hon kommer göra maran igen.

Efter det gick vi ut på Långholmen och satte oss på en brygga för att ta ett par öl. Hur skönt som helst!
Runt åtta hittade vi oss tillbaka till Starsky och tog på oss kvällsutstyrseln. De var två stiliga karlar som hoppade in taxin som sladdade in på Rabarbern för fortsatta äventyr. På Rabarber satt Teddy och en del gamla Bålsta folk man inte hade sett på ett tag. Bland annat Lisa som, ja de måsta vara 10 år sedan jag såg sist. De var ett kärt återseende.
Natten avnjöts i storstaden och jag hoppade på pendeln hem idag vid lunchtid. Inte så stark idag som jag var igår när tåget tuffade åt de andra hållet. De kostar att ligga på topp.

Idag morsdag blir det till att åka till Enköping och syrran. Grillning står på menyn. Mums!


Foton snott från Starsky.


Morsan efter 30 km.


Här värms det hos Starsky.


Grabbarna körde barhäng.


Nämen, de e ju Lisa!


Men va tiden går

Fick lite ändrade planer igår då jag kvällen innan fick ett samtal från lilla Olivia.
- Jag har feber och vill att du ska vara med mig imorgon, sa hon i telefon. De kan man ju inte säga nej till! Så igår hängde jag och Olivia hela dan, o vi kolla på film, spelade kort, spela något prinsess spel och Lilla monopol. Tiden flög iväg och innan vi hade blinkat hade alla andra i familjen kommit hem för dagen. 



Vi åkte iväg till "Vita elefanten" och käka lunch med mamma/syrra o de var viktigt att vi såg coola ut :)

Idag fredag började jag som vanligt med att läsa mail, o göra lite jobb via datorn. Vädret var dock för bra för att sitta inomhus, så jag o farsan åkte och spelade golf. Nu börjar det låta som jag är ute och spelar varje dag, om man läser bloggen, men de e bara just nu som de blivit så. Jag är fortfarande mer som en trädgårdsmästare på banan och slår upp tuvor än golfare som följer sin boll. Men vem vet, en vacker dag kanske till och med jag kan gå en runda utan att förbruka alla veckans svordomar på 4 timmar... 

Nu sitter jag här med en Corona i handen och bara är. Va skönt de kan vara ibland. Imorgon bär det iväg in till stan och maran. Starsky, Teddy och jag kommer att stå vid sidan och köra "- heja nummer K2101, heja nummer K2967, oj sej goddag då nummer K11177!



Jussi fick ju såklart vara med på rundan!

Inte lika varmt idag

Igår var en som där skön dag men en promenad med Jussi nere vid vattnet och lunch ute.
Idag är de lite mulet och blosigt. De blir nog en promenad ändå lite senare.




Jussi hade sin tennisboll med sig och släppte inte den i onödan...

Stockholms Maraton

På lördag klockan 14 går starten för alla hjältar som ska springa maran i år. Ibland inbillar jag mig själv (och andra när jag fått ett par öl i kroppen) att jag skulle passa som löpare. Har ett så nartuligt löpsteg... Men att springa maran, där går gränsen. Enda sättet att få mig att springa det är om jag förlorade någon vadslagning. De har ju hänt att jag förlorat en och annan vadslagning och fått springa tex Midnattsloppet och sträckan mellan Bålsta-Bro. men att utsätta mig för risken att springa maran... Näe... 

Vet dock en som kommer att springa på lördag, men jag har lovat att inte berätta det för någon... Så utan att säga namnet så ger jag en liten ledtråd...

Det är min morbrors brors, systersdotters, älsta dotters, gudfars pappas fru, som kommer att ställa upp...


Sol, sol o sol!

De e ju helt fantastiskt väder idag. Var iväg o käkade lunch med Starsky idag och vi hittade oss ut på en härlig uteservering.
Nu sitter jag med laptopen i knät o fyller i papper på nätet. Vad det ska fyllas i papper över allt!
Ska i väg på en "jobb intervju" på måndag. De är ett för en firma som jag skulle kunna göra lite extra jobb hos. De börjar bli dax att få in lite pengar i kassan :)
Denna vecka går i lugnets tecken. Lite Innebandy med Conacanon och Sigtuna HC på onsdag kväll, men mycket mer är inte planerat. Jo, jag ska in till stan på lördag för att heja fram alla löpare i Stockholms Maraton! Folkfest!

Visningarnas tider

Som jag nämnt i tidigare inlägg är jag i leta boende stadium just nu. Så idag var jag på husvisning i Bålsta. Måste erkänna att jag gillar tanken... 
Ja vi får väl se. Imorgon kommer jag nog att skriva att jag ska flytta till Göteborg och Linnégatan igen... Jag har nog inte riktigt kommit överens med mig själv om vad jag vill...
Kanske ska ta mig och köpa ett torp ute i skogen, utan grannar så man kan springa runt naken och sjunga på finska snapsvisor! Men vänta, de kan man ju göra ändå :)

Golf i Jönköping

Då var man hemma igen efter 4 dagar av golfande och festande i Jönköping. Vi började med att stanna till i Gränna GK på vägen ner för våran första runda för helgen. En helt ok bana, men greenerna var inte i bra skick ännu tyvärr. De var en ganska kuperad bana och mitt golfande kan sammanfattas med orden, ett evigt knackande!
Efter rundan åkte vi till Clarion Hotell mitt i Jönköping. Rummen fördelades och jag o Crippa blev rumskamrater i 509:an. Efter det gjorde vi de vi det vi senare kommer repetera varje dag.  Buffe i matsalen med en kall öl, sedan ombyte till badbyxor och ner till bastu o bubbelpool. Very nice! De var inte helt fel efter golfrundan att softa lite, vilket gjorde att vi kom ut ganska sent ut i nattvimlet. De gjorde inte så mycket denna torsdag då de ända som var öppet var en nattklubb för studenter... - Skönt att se några som höjer medelålder, sa vakten när vi klev in...Natten slutade med att Artur, Jure o jag gick o åkte taxi för att hitta något matställe som var öppet... De blev en dyr korv... Att man aldrig lär sig!

Fredag fick vi en skön sovmorgon då vi inte slog ut förrän klockan två och taxin hämtade upp oss vid ett. Banan för dagen var Sand GK. Banan rankades som nr 2 i Sverige 2008 (Bro Hof var 1:a), och de kan jag förstå. Den var skit kul kuperad med som namnet avslöjar, en hel del sand! Segrare av dagens runda var för andra dan i rad, Crippa. Mitt golfande gick lite bättre idag och de var framför allt skit kul.  En och annan öl och whisky "knapp" gjorde det lite lättare ... Taxi tillbaka till hotellet för samma ritual som kvällen innan. Dansskorna tog oss till "Karlssons" denna kväll. Lite sliten av golfandet blev inte dansgolvet direkt utsliten av vårat gäng klackar dock :)

Schema läggare Jure hade gjort ett bra jobb, vilket betydde att vi inte heller lördag morgon behövde trycka på hissknappen för tidigt på morgonen, utan en stillsam frukost och ut till banan vid 11 rycket. Dagens matta var tillhörde A6 GK. Hade hört innan att de skulle vara fin utsikt över stan då man gick mycket uppåt... Första 9 var okey, men andra halva var som att slå bollen upp för en skid backe! Grym bana och "buggarna" var bra möra när vi kom till klubbstugan efter 18 hål. Vinnare denna dag var Jure, och jag gick uselt! Hela helgen har vi en hel del tävlingar, både individuellt och i lag vilket så här lång betytt att jag fick stå med öppen plånbok i baren på kvällarna. Vi var dock klara ganska tidigt denna dag, så då bestämde vi oss för att gå 9 hål till. Nu bara lag tävling. Jag hamnade i lag med Stoffe och vi var tokheta de sista 9 hålen och vann över Crippa o Norre. Kul spelvariant om bira och att om man vann hålen över det andra paret, fick man "sno" klubber av dem som de gå inte fick använda. Efter bastun denna kväll hamnade vi på "Karlssons" igen efter att några av oss var till en pub för fin öl. Jag tog det lite lugnt denna kväll men grabbarna i ledarbollen på söndag fick sig några snabba för att inte vara för bra nästa runda.

Söndag slog vi ut vid 9:30 på Jönköpings GK. Kul bana men lite svårt att veta var man skulle slå om man inte hade varit där förrut (vilket ingen av oss hade varit). Lite stressade kom vi ut, utan uppvärmning och större laddning. Denna dag gick det äntligen bra för mig! De andra fick tex bjöd mig på fika halvägs. Kul. Jag slutade på en andra plats denna dag och segrade gjorde Crippa igen, vilket gjorde att han vann hela helgens spelande. 700 bagis ner i fickan till honom, och stora äran att fixa nästa års resa :)  De var slitna grabbar som hoppade in i bilden på söndag eftermiddag för hemfärd till Stckholm och Bålsta.

Ett start tack till alla boysen, Fredson, Stoffe, Norre, Artur, Crippa, Smed och inte minst Jure som fixade hela resan! 
Bilder kommer senare då jag inte hade en fungerande kamera, och fick förlita mig åt de andra. Jo jag tog ett kort... få se om det kommer upp:)


Sand GK

Golf-Weekend

I morgon bär det iväg söderut för en 4 dagars golftripp till staden som Magnus Ladulås grundade, där Agnatha Fältskog och Staffan Lindeborg lekt i sandlådan som barn, Jönköping. Vi är 8 grabbar, Fredson, Stoffe, Crippa, Peter, Peter, Peter o jag som ingår i "swinger-klubben". Jag som är den som börjat spela klart senast i de sällskapet, tar härmed min oskuld i golf-weekend gänget. Genom åren har de varit runt om i Sverige och Scotland. Känns som jag åker med för att de ska få lite gratis bira i baren på kvällen. De e helt okey :)
4 olika banor och hotell mitt inne i stan nära till nattlivet. Kristi himmelhärds festande i Jönköping... haha!

Målet med helgen är att ha en kul helg och att jag kommer hem med alla klubber i bagen...

                             

Kungsbacka tur o retur

Ja jag hade en dag i bilen igår. Hoppade in i bilen vid 7-tiden på morgonen för en tripp till Kungsbacka. Lite trög trafik gjorde att jag var framme lite efter lunch. Syftet med resan var ett informations möte vi skulle ha klockan 19, så vi hade några timmar att förbereda och softa.
Så var det möte med en hel bunt inspererande föräldrar. Online via skype och kamera, kunde Shawn starta mötet från sin kontorsstol i Denver (hur fantastiskt är inte de!) och sen pladdrade vi i en timme.
Lite eftersnack och jag hoppade in i bilen för att köra hem igen..

Så efter 95 mil och 9-10 timmar i bilen, var jag vid 1-tiden tillbaka i Bålsta och redo för att hoppa ner i säng. En bra dag.

            

             

Göteborg imorgon...

Eller rättare sagt  så åker jag till Kungsbacka, 20 minuter utanför Göteborg. Vi har ett planeringsmöte inför Planet Hockey veckan i sommar. Har gjort resan ner några gånger de senaste året o tycker det är ganska skönt. 4.5 timme av kaffe drickande och sjungande med etern.
Funderingarna brukar spåra iväg, och allt som oftast har jag inte funderat klart innan jag nått fram... Får se om jag blir kvar över natten eller om de blir nattpasset hem. Beror på hur jag känner mig.

Weekend rapport

Fredag kan sammanfattas så här: ______________

Lördag började med att Fredson, Jure, Artur o jag mötte upp på golfbanan vid 8-tiden. Efter lite svingande klev vi ut på banan för naturvandring i 4-5 timmar. Jag spenderade mesta tiden i de höga gräset och åkte på att bjuda grabbarna på en öl efter rundan. Vi körde även i lag, jag o Artur ihop. Vi ledde till vi kom till sista puttningen, då hade full koll på närverna och puttade runt i en halvtimme. Vi tappade ledningen där och de blev lika. Artur var skit nöjd på mig :)
De mest oroande var att de var uppvärmning inför våran Jönköpings golftripp i veckan. Torsdag- Söndag kommer vi åka runt till banorna i Smålands skogar. Kul.

Så efter att jag slickat mina sår var det dax att piffa till sig för fest! Tobbe och Kate var på snabb visit i Sverige,  och de firade vi upp på Skäravägen hemma hos Anna o Sugen. Många sköna ansikten som inte jag heller sett på ett tag. Vi käkade grillat och drack lite förfriskande och umgicks. Jag pratade mest av alla, som vanligt :)  Strax efter 4 släckte Sugen ner för att få ut oss sista. Upp på "jonnen" och vi appra slingrade oss hem genom morgon daggen.
 
Efter det fick söndagen vänta ända till 12 innan hon fick min uppskattning. De blev en från sängen till soffan, till andra soffan, tillbaka till sängen dag. Såg nog dagen mer i vågrätt lägen är lodrätt...

                          


Sätt spätt på pengar

Fick för mig idag när jag vaknade att jag måste köpa nya kläder. Så ner med Skandinaviska Enskilda Bankens kort i fickan, här ska brännas pengar! Bålsta Centrum hade bara butik som fick mina skor att ta en avstickare in i deras fasiliteter.
Nä, jag var klar ganska fort, dock med en påse med mig ut. Hem och hämta bilen och färd mot Barkarby och "quality outlet". Hade även siktet inställt på golf butiken Dormy då jag har 2 presentkort på totalt 2500kr som jag fick för nu... 3 år sedan.
45 minuter senare var jag klar. Summa:
Butik 1, Jeans, skärp och en "skön ticha"
Butik 2, Nit!
Butik 3, Strumpor
Butik 4, Shorts
Butik 5, 24 golfbollar och en näve peggar.

Man kan säga att de var en typiskt "kill runda" med klass! Niten var Nike affären som hade för lång kö i kassan, annars hade jag ett par tighta löparshorts i handen klart.

Om du nu tror att jag ska lägga upp bilder på vad jag köpt, så hade du fel! Men om du ser mig de närmsta dagarna, så kommer det nog synas hur nöjd jag är med mitt inköp, där jag går med mitt "hockeyarsle" intryckt i jeansen och min "badmadrass" uppumpade bringa fram på gatorna :)

In love with Skype!

Sitter nog en 3-4 timmar i veckan totalt med min numera fd chef i telefon. De skulle bli fantastiskt dyrt, om det inte var för Skype! Ja jag vet att det finns MSN mm, men Skype är enligt mitt tycke överlägset bäst! Har faktiskt börjat använda det inrikes likaså.
De var lite barnsjukdomar för några år sedan, men idag är det fläckfritt.
Så för er alla som inte testat rekommenderar jag det. Koppla in kameran så kan de bli ännu roligare :)

                   

Boende

Nu när jag bestämt mig för att stanna i Sverige, så kommer ju vissa saker som måste lösas... Som boende tex. Vet inte vilken fot jag ska stå på riktigt. Hade tidigare lite jobbförslag i Göteborgs området, men sen det gick i graven har jag svårt att se en flytt dit... Lite synd för jag hade nog trivts i Göteborg!
Så då har jag följande saker att sikta in mig på:

Stockholm vs Bålsta
Bålsta vs Sthlm närförort
Sthlms närförort vs Stockholm
Villa vs Lägenhet

För de e ju så att man jämför äpple och päron, och jag som gillar alla frukter...

Hjälp?

"G" som grym!

Idag har varit en grym dag. Fick äntligen iväg de papper jag hade problem med igår. Sedan vart jag bjuden på lunch av min kära mor ute på Bro-Bålsta golfbana. Skönt att sitta och surpla kaffe efter maten medans andra knackar ut bollar i skogen och i vattnet, svärandes de mest fantastiska glosor.
Sen fick jag rycket att få fart på träningen igen, och hoppade upp på mountain biken för ett pass. Var lite väl optimistisk som trodde att de skulle vara lätt att ta sig upp för skidbacken bara man växlade ner... Så var inte fallet, och jag fick snyggt kliva av cykeln. När jag sprang där upp för liftbacken med min cykel, fick jag en skön "flash back" till den tiden då vi som juniorer och även några år som seniorer i Bålsta Hockey svättades, stånkade, klagade och vissa av oss spydde i denna fantastiska backe! Jag själv har alltid haft lätt med den typen av fysträning (gymmets lokaler använde jag bara till att gå och basta i tex), men så här i efterhand så kan man bara konstatera, vilka dårar vi var! Ett tag hade några av oss till och med special gjorda skor som gjorde att man inte kunde sätta ner hälen, utan den var på helspänning hela tiden. Bara för att få ut max! Undra var de skona är idag? Jag tror jag har de i någon kartong...
Så efter 45 minuter var jag tillbaka hemma, nöjd med mitt förta cykel pass. O de känns som jag kommer att göra om det.
Nu ska jag fortsätta mitt tränande och åka till Sigtuna och köra innebandy med Conacanon's Sigtuna HC. Ny innebandy klubba är införskaffad, då "någon" hade trampat sönder min förra.


Detroit vs Anaheim

Skönt att se när till och med superstars fightas! Getzlaf, Niedermayer, Rafalski, Datsyuk, Perry och Hossa... Lord Stanley väcker känslor! 

Vet inte hur man lägger upp en film snutt, men här är länken:

Detroit vs Anaheim game 6

Gårdagens kommentar

Av finska kommentatorn på YLE tv efter Sveriges bidrag.

"Naisten pukuhuoneseen näin hänen meneen..."

Översatt "Jag såg henne gå till damernas omklädningsrum..." 

              

Tuppjuck!

Ikväll har jag suttit och gjort en online registrering för mina framtida planer räkning. Rotat blad papper och hemsidor, ja vänt upp och ner på allt. Så blev jag tillslut klar och skulle bara skicka in mitt fina arbetande. Då händer de som inte får hända, det går inte att skicka in!!! O sen går det inte att jag kunde skriva ut de jag gjort heller!
De var bara till att ta fram papper och penna o göra det den gamla hederliga vägen... suck!


Stannar i Sverige

Idag blev det definitivt klart att jag inte kommer att åka tillbaka till USA över sommaren. Lite synd då jag gärna spenderat 3 månader till där resandes runt. Men nu blir det till att plantera ett nytt frö i Sverige, och se vad det kan ge. Nu är jag utan jobb... De e första gången sedan jag slutade skolan... 
Har dock lite ideer som jag ska ta tag i, så jag tror de löser sig ganska fort. Hör på den optimisten! Lite orolig under skalet är jag nog ändå...
Har ett möte med min "personliga rådgivare" i morgon. De finns ingen tid att sitta på arslet och lata sig. Här ska det röras om i grytan och jag känner min stark!
Som wasabin på en sushitallrik...

       

Inför VM-finalen

Jag tror Ryssarna vinner. Varför? Kolla bara bilden på ryska "Koochen"...

                 

När Bykov säger till spelarna att de ska vinna... så vågar man inte annat! Jag tror han skulle kunna äta upp första femman om han inte är nöjd!

Varannan söndag

Varannan söndag betyder Formel 1. Och nu är de en sådan helg igen. Mina pojkar Kimi och Heikki och deras stall gjorde bort sig i vanlig ordning i kvalet och startar långt bak i ledet. Men jag får väl glädjas åt att vi har ett par förare med finrummet....

Någon vacker dag kommer jag att åka till ettt F1 race och se grabbarna svicha förbi.

Nu är det 2 h och 16 till start!


Sauna perkele!

Det har varit en skön dag idag, ja 3:ans växel i kan man säga. Var på kalas hos min kompis Alma. Ja hon har inte så bra koll på att vi är de, men jag kommer att hjälpa henne (eller kanske pappan hennes) i livet framöver. Ja hon firades idag, men hon fyller år egentligen på onsdag. 1 år :)

Nu ska jag iväg o basta! Ja jag är finne! Vad gör du? Sitter i soffan och tittar på "Se upp för dårarna" med en kopp te i handen. Ja då går jag o bastar...


Möte på måndag

Har haft en hel del kontakt med mina Transatlantiska vänner på senare tiden, för att eventuellt "fraktas" över för en sista resa över sommaren.
Så då har jag gjort de första steget jag måste för att det över huvudtaget ska vara möjligt, bokat ett möte på ambassaden. Jag måste ha ett visum för att resa in i landet som det är just nu.
Men de e en skön gång man måste göra för att ta sig till glasfönstret inne på ambassaden. Detta måste göras innan och under besöket:

De ska ha 6 blad av pappersjobbet som måste fyllas i.
De ska ha 1200 kr med ett utskrivet kvitto som måste hämtas hos banken.
De ska ha ett färgfoto på mitt tryne.
De ska ha ett kuvert med 62 kr frimärken på (om de skulle behöva skicka tillbaka något, vilket inte behövts hittills).
De ska ha kontouppgifter om att man har pengar
De ska ha arbetsbevis från chefen.
De ska ha mitt personbevis från skattemyndigheten.
De ska ha bevis på att jag inte är kriminell.
De ska ha en reseplan över min vistelse.
De ska ha en inbjudan från någon i USA att de vill ha mig dit.

Sen ska man boka besöket, stå ute i kön på gatan i ca 45 minuter, gå förbi säkerhetskontrollen, in till väntrummet, vänta i ytterligare 45-60 minuter, fram till luckan, där de tittar på dina papper i 2 minuter och med största sannorlighet säger NEJ!
NÄSTA!

De är vad jag gör på måndag. Vad gör du?


Andreas Johansson

Sitter och kollar på Sverige- Kanada matchen. Helt okey match, men... Jag blir helt GALEN på att lyssna på Viasats "expert" kommentator, Andreas Johansson! Han är ju så dålig! Om vi skippar att han låter lite kul, de kan han inte göra så mycket åt. Men karl har ju ingen koll! Challe har ju kommit in och rättat honom hela VM, för han pratar om saker som "så där har dom gjort hela tiden" när dom gör det för första gången.  Eller om att kanadensarna tar in pucken och inte dumpar ner den, "de är dom kända för". Sen när!!?? Eller varför inte den han sa för någon match sedan, "Omark har kommit igång igen", Va fan ska en rookie göra 5 poäng varje match!!?? IDIOT!
Nä har inte förstått varför man måste ha en "expert" brevid kommentatorn under matchen. Dom kan prata i pausen, eller göra Challe inlägg om dom nu inte kan hålla käft! 
Jag tror Andreas TV karriär blir lika lång som hans bloggtid, kort och inte saknad! Upp med karl på läktarn igen!



 

Dålig service!

Såg och fick lite annons om att de ville att man skulle komma och se Sveriges gårdagsmatch på lokalkrogen i Bålsta. Fick med mig McArtur och vi släpade ner oss lagom till matchstart. Det visade sig att budskapet inte hade kommit ut riktigt och lokalen ekade tom... Men storblids-tv och öl i baren var ju inte helt fel, så vi slog ner skinkhalvorna i soffan och avnjöt av skridskoskärens borrande ner i isen.
Sen kom de sköna. När matchen tog slut, tog det 2,5 sekund innan den "sparven" till bartender stängde av skärmen och bad alla gäster att svepa i sig ölen! Ja vi var ju inte många där, men vi sa att vi kan väl få se 5 minuter till. Spelarna har ju inte äns klappat om målvakten ännu.
- Nä, vi har redan haft öppet en halvtimme extra och ni måste gå nu!
- Ja men ni har ju trots allt annonserat om att ni kommer att sända matchen..., sa vi.
- Aaahh men ni måste gå NU!
De var bara till att svepa ölen, under bevakning av "Sparven" och gå till baren för att betala...
Jag hade betalt de 2 sista ölen med kort och fick kvitto att skriva på. Jag drag ett streck över dricks linjen och skrev i total summan. Sen fick jag en lektion av "Sparven"
- Bara så du vet i fortsättningen så behöver du inte fylla i total summan. De e bara om man ger dricks, sa han!
- Tack jag vet, men det gick av bara farten då jag 9 gånger av 10 ger dricks, sa jag.
- Har du fått dålig services tycker du? fråga "Sparven".
- Du sparka ju ut oss! men du fick dricks på de första 2 ölen då vi betalade kontant.

När vi gick ut sprang han förbi oss för att ta in "Välkommen in" skylten o smällde igen dörren bakom oss.

Nya ägare som gör ett bra intryck... Suck!

Fredax

Helgen började på golfbanan redan på förmiddagen. Herr Ladhe och jag var ut och knackade på bollen en 100 gånger var. Jag använde banbredden ganska flitigt.. :)
Nu sitter jag i soffan med en kopp kaffe och lätt pannknack, och hockey-VM på tvn.
Måste vara repriser eftersom VM slutade för ett par dagar sedan :)

Helgen kommer nog att gå i lugnets tecken. Kommer att vara ett per tjoho helger framöver med klackarna i taken.

Trevlig helg på er alla!


Hockey-VM tog precis slut!

Med så mycket kvalite och talang, men ändå ut i kvarten... Mina finska pojkar...
De spelade som ett gäng juniorer i 4 minuter och då var de slut. Skulle nästa kunnat gjort de bättre själv... Kanske inte, men va fan!
Som min och Fredssons gamla chef skulle ha sagt, PÖÖGSPORT!

Frågade farsan när de var 5 minuter kvar av matchen, hur lång tid tar det att fixa dubbla medborgarskap... Hinner jag till finalen om de skulle vara så att Sverige går dit..? Ärligt så frågade jag om medborgarskapet men de var i ett annat syfte :)

De e bara bryta ihop och komma igen, som någon en gång i tiden sa. Antagligen en som inte bryr sig tillräckligt mycket om att vinna...

underwater-ice-hockey_54

På väg upp...

Jag tror jag börjar se ljuset i tunneln...

Tillbax!

Då har jag äntligen fått tillbaka min laptop efter haveriet. Hon var inte bara lite krasslig som en lätt förkylning, utan har legat med dropp och bytt ut de flesta organ. Nu är hon som ny med rensade tankar, hon har dock tappat lite "muskler" styrka och kommer inte att kunna lyfta lika mycket skrot i fortsättningen. Man de e skönt att ha henne tillbaka. Få se hur länge hon kommer vara så oskuldsfull som hon är nu :)

De har varit lite galna tider sedan senast jag skrev. Lite för tunga saker kanske, så jag varit lite glad att inte ha min data.
Jag har varit lite hysch hysch om mina framtida planer  i tidigare skivanden då det varit lite lösa trådar. Hade ganska långt gången planer på att flytta ner till Göteborg och jobba med hockey på västkusten, men de stupade tyvärr.
Nu är jag tillbaka på ruta 1.
De skulle vara kul att åka över till USA över sommaren för att få ett bra avslut där. Så jag har bokat ett besök på Amerikanska Ambasaden på måndag morgon för att se möjligheterna. Vi får se vad det ger. 

Andra planer jag har och haft ett bra tag, är att starta en egen firma. Inriktningen skulle vara mot hockey och den fantastiska världen, men även tillbaka till mina gamla "säljtalanger". 

Var lite deppig förra vecka då ruta 1 även hade väggar och tak, men nu står jag här med hammaren i handen med en ned riven vägg under fötterna. HÅLL I HATTEN, FINNEN ÄR LÖS!

Nu när du läst klart detta, stick ut huvudet genom fönstret. Jag skickade precis iväg en slängkyss! En blöt en! Catch it!!!

RSS 2.0